Novom kolekcijom za proljeće/ljeto 2022. nastavljamo graditi svoj suvremeni dizajnerski potpis i zadržavamo najviši standard kvalitete izrade temeljen na stogodišnjoj tradiciji u tekstilnoj proizvodnji. Bogati asortiman kolekcije uključuje klasične komade po pitanju kroja, uzorka, materijala i boja, ali i vrlo moderne i nekonvencionalne modne komade čija kombinacija dopušta igru, odnosno kreativnost i izražavanje svoje osobnosti.

OTKRIJ VARTEKS 2022

Upravo sloboda, kreativnost i igra suprotnosti je ono što čini srž nove kolekcije. Tako ćete u njoj pronaći modne komade koji istovremeno daju odličan formalni look u poslovnim kombinacijama, kao i u onim opuštenima. Elegantna i svakodnevna odijela, baloneri i suknje od trapera, klasični krojevi u neonskim i indigo bojama te vlastiti Varteks printovi, samo su neki od komada kojima smo pokazali suvremenost svog dizajnerskog potpisa i svijest o svjetskim modnim trendovima.

OTKRIJ VARTEKS 2022

Riječima kreativne direktorice Varteksa, Martine Vrdoljak Ranilović: “Varteks želi komunicirati s ljudima, on započinje priču – puštajući svojim kupcima da je dovrše na način koji će odraziti njihov stil, pokazati njihove snove i put kojim žele kročiti”. Pozivamo vas da kroz kolekciju proljeće/ljeto 2022. otkrijete Varteks, odnosno da otkrijete sebi svojstvene komade iz široke ponude ove nove inspirativne kolekcije.

OTKRIJ VARTEKS 2022

Novi Varteks počiva na individualizaciji, interpretaciji običnoga i poznatoga u neobičnom, drugačijem i svježem karakteru koji svaki komad dobiva kada dođe u ruke svog novog vlasnika. Rekli bismo da je ova kolekcija namijenjena baš svima koji vole sofisticiran i promišljen look, i onima kojima je modna igra užitak te onima koji je smatraju nužnim dijelom svakodnevice i ne žele “pogriješiti” pri odabiru odjeće.

OTKRIJ VARTEKS 2022